μενού
Καλάθι
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.
Με την είσοδό σας στο lovecorner.gr αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών.

τρόποι πληρωμής

μέσω αντικαταβολής
σε περίπτωση που σας «φοβίζουν» οι online πληρωμές (δεν υπάρχει κανένας λόγος, αλλά λέμε...), μπορείτε να επιλέξετε την πιο κλασική μέθοδο για την πληρωμή της παραγγελίας σας. μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας ή στο χώρο μας. όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή στο χώρο σας έχουν επιπλέον χρέωση 1,50€

με τραπεζική κατάθεση
αν δε θέλετε να πληρώσετε online, δε θέλετε να έχετε χρήματα πάνω σας ή δεν βρίσκεστε στο χώρο που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση, τις ώρες που εμείς παραδίδουμε, τότε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους  τραπεζικούς λογαριασμούς, αναγράφοντας ως αιτιολογία τον κωδικό της παραγγελίας:

Προσοχή η κατάθεση να γίνει μόνο απο ίδια τράπεζα

Eurobank: GR0702601070000220200863241

Alpha Bank: GR4801402540254002320001255

μόλις κάνετε την πληρωμή θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής την παραγγελία σας.

πληρωμή με πιστωτική κάρτα

κερδίστε 2% έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σας.
στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας της Everpay και με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας.


μέσω paypal

εάν έχετε πιστωτική κάρτα και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μπορείτε να επιλέξετε τον πλέον διαδεδομένο τρόπο, παγκοσμίως, για την εξόφληση της παραγγελίας σας, το PayPal.