μενού
Καλάθι
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.
Με την είσοδό σας στο lovecorner.gr αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών.

αποστολές-επιστροφές

παράδοση και αποστολή

  • παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα

μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας κατά την παραλαβή τους από το κατάστημά μας. για τη δική σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στo 2105445999 ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας βρίσκονται στο κατάστημα.


  • παράδοση στο χώρο σας

η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών Elta Courier, Courier Center και Box Now οι οποίες αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών τους

για αγορές άνω των 49€ δεν υπάρχει επιβάρυνση σε εσάς με τα έξοδα μεταφοράς.


οι χρεώσεις των μεταφορικών είναι: 

  • 3€  για Elta Courier, Courier Center,
  • 3€ με BoxNow.


επιστροφές προϊόντων

έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της GREAT PLEASURE Ι.Κ.Ε. πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.) και

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (ποιότητας) .

σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του.


σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η. δύναται να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση. σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). πριν από κάθε επιστροφή απαιτείται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας dildo.gr


σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα,
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί,
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)


συγκεκριμένα:

  • στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν στο χώρο μας, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
  • στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.


για την επιστροφή των προϊόντων σας εφόσον είστε εγγεγραμμένοι χρήστες, θα πρέπει να μεταβείτε στον σύνδεσμο επιστροφή στην ενότητα ο λογαριασμός μου και να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία της παραγγελίας, για να σας στείλουμε το αντίστοιχο RMA ( κωδικός επιστροφής ).


στην περίπτωση που έχετε κάνει αγορά ως επισκέπτης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email για την επιστροφή του προϊόντος.