μενού
Καλάθι
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.
Με την είσοδό σας στο lovecorner.gr αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών.

μεγεθυντές πέους / αντλίες αέρα

Executive Vacuum Pump Calexotics Optimum Series Executive Vacuum Pump Calexotics Optimum Series
νέο
Brand: calexotics
Αντλία πέους της εταιρείας Calexotics σε διάφανο χρώμα, η οποία εφαρμόζει στη βάση του πέους και δημιουργεί κενό αέρος μέσα στον κύλινδρο προκαλώντας παθητική στύση, με περισσότερη συγκέντρωση αίματος και προσωρινή αύξηση μεγέθους της περιφέρειάς του...
39,52€
Χωρίς ΦΠΑ:39,52€
Rock Hard Pump Kit CalExotics
νέο
Brand: calexotics
Το Rock Hard Pump Kit είναι μια συλλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να τονώνουν. Κατασκευασμένο από ασφαλή υλικά για το σώμα. Χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό με αυτό το προϊόν για μέγιστη ευχαρίστηση.αντλία ανέγερσης: Καπνιστός κύλινδρος κατασκευασμένος από ABS..
39,68€
Χωρίς ΦΠΑ:39,68€
Sta-Hard Penis Pump Erector Set CalExotics
νέο
Brand: calexotics
Δημιουργήστε μια στύση εξαιρετικών διαστάσεων με το σετ ανόρθωσης πέους Sta-Hard Pump από την California Exotics! Διαθέτοντας όλα όσα χρειάζεται ένα αγόρι για να διατηρήσει και να διατηρήσει μια σκληρή στύση,αυτό το καινοτόμο κιτ περιέχει:η πατενταρισμένη αντλία ανέγερσης Sta-Hard με διαφανή κύλινδρ..
34,72€
Χωρίς ΦΠΑ:34,72€
Power Pump Seven Creations Power Pump Seven Creations
νέο
αντλία/μεγεθυντής πέους με δόνηση από την Seven Creations! αν θέλετε κάτι έξτρα κατά την χρήση μιας αντλίας, τότε η δόνηση που προσφέρει η Power Pump είναι αυτό που ζητάτε.η χρήση της είναι πάρα πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη: Εισχωρείτε το πέος σας στην τάπα της βάσης, αρχίζετε να πιέζετε την σκανδά..
23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,50€
Air Control Penis Red Seven Creations Air Control Penis Red Seven Creations
νέο
Τρόμπα επιμήκυνσης πέους με μήκος 21 cm και  διάμετρο 6 cm, με αέρα. Περιλαμβάνει ένα κόκκινο διάφανο κύλινδρο  με μεζούρα για να βλέπετε τα αποτελέσματα και τρόμπα με βαλβίδα  για να ρυθμίζετε κάθε φορά την πίεση του αέρος. Είναι από μαλακό υλικό στην υποδοχή του πέους για να είναι π..
28,52€
Χωρίς ΦΠΑ:28,52€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)